godt håndværk - indvendige døre

DØRSNEDKEREN udspringer af mit fokus på, at kvaliteten ligger i detaljen, og kun opnås i et tæt samarbejde med passionerede fagfolk, der konstant udvikler sit håndværk og skaber en verden af kvalitetsdesign, hvor kun det bedste er godt nok.

Hvor det at gøre sig umage, udvikle i takt med tiden og holde fokus på form og funktion er lige så naturligt, som den seneste dør efter mål, de skabte.

 

Vores værdier

Vores værdier der kendetegner ånden i DØRSNEDKEREN er at gøre sig umage, at respekterer forskelligheden iblandt os og at være realist. Vi tror på en verden, der skal forenkles, hvor nyanskaffelser er valgt med omhu og tænkt til at vare en livstid eller mere. Menneskeskabt kvalitetsdesign, der ikke udskiftes på grund af næste års modeluner, men er fulde af iboende historier, der lægger op til daglige glæder og sanselige pusterum, som tilfældet er, når tingene laves i hånden.

Derfor er kvalitet et vigtigt nøgleord hos os og vores passion er at skabe enkle, ærlige og stærke produkter, der modstår daglig brug uanset, hvor de er tænkt.

Ædle træsorter, der kun bliver smukkere med tiden
Vi arbejder med ædle træsorter, der kun bliver smukkere med tiden, og hvis lange levetid gør vores produkter bæredygtige i sig selv. Det gælder også vores designs, der har rødder i dansk håndværkstradition.

Med en enkel og ærlig formgivning og gennemarbejdede detaljer, er de en æstetisk oplevelse, der varer ved år efter år – og som ikke lover mere, end de er. Af samme grund bliver alle DØRSNEDKEREN produkter fremstillet af erfarne fagfolk og vi følger vores produkter til dørs, som det hører sig til med et klassisk håndværk.

Vi tror på, at vores håndlavede produktion er med til at gøre en forskel for at sikre kvaliteten. DØRSNEDKERENS kærlighed til håndværket og kvaliteten er vores pejlemærke, og vi tillader os derfor at tro, at vores produkter har en særlig kvalitet og tilføjer en merværdi til en verden af design, hvor ægte luksus er det, der består.

Håber at hør fra dig, så vi kan levere dine drømme! Se mere vores ydelser her

Skriv til Ulrik hvis du har et spørgsmål eller du vil have et tilbud

Du er meget velkommen til at ringe, så vi kan tale sammen om dine ønsker eller skriv til Ulrik. Du bedes være specifik i forhold til ca. mål, overflader og design m.v. og vedhæft gerne billede eller tegning for inspiration