Automatisk dørlukker

Vores automatiske dørlukker er skjult i dørbladet

Takket være funktionen til at justere lukkekraften og hastigheden, kan du tilpasse dens funktion til dine egne ønsker og krav.

Vi tilbyder denne dørlukker, fordi du har mulighed for at justere åbne- og lukkekraften, hvilket betyder, at den kan bruges selv til døre med en bladbredde på op til 1400 mm. Det vil være at fortrække, hvor end det er vigtigt at lukke døren uden behov for automatisk låsning, samtidig med at sikkerheden bevares.

Ud over funktionen, der giver dig mulighed for at tilpasse lukkekraften, er dens vigtige fordel især designet, fordi denne dørpumpe er fuldstændig skjult i dørbladet og lukkearmen er skjult i dørkarmen .

Ægte design ligger i detaljerne, der forbedrer funktionaliteten.” Sådan er det også med dørlukkeren hér. At den gemme sig i dørbladet og karmen er en del af den minimalistiske trend, og vi er stolte af at tilbyde denne løsning som én af få i Danmark. Teknologien er specielt velegnet til brug i tunge døre, hvor børn og voksne kan have fordel af præcis denne automatik for at undgå ulykker og gener.

Skriv til Ulrik hvis du har et spørgsmål eller du vil have et tilbud

Du er meget velkommen til at ringe, så vi kan tale sammen om dine ønsker eller skriv til Ulrik. Du bedes være specifik i forhold til ca. mål, overflader og design m.v. og vedhæft gerne billede eller tegning for inspiration