Hængsler og greb

Hængselsystemet fra SIMONSWERK

hængsler og greb

Vi anbefaler hængselsystemet fra SIMONSWERK, der tilbyder specifikke løsninger afhængigt af anvendelsesområdet – kraftige døre, indvendige døre eller indgangsdøre. Ønskes andre hængsler monterer vi selvfølgelig det, du ønsker.

Du får med garanti her den bedste funktionelle løsningen til din dør blandt vores højkvalitets knækhængselsløsninger og her samtidig helt skjulte hængselsystemer fra Simonswerk.

“Det usynlige er også design!”
Der er en vis tiltrækningskraft ved at designe genstande på en sådan måde, at deres faktiske værdi til at begynde med er i baggrunden, og derved giver plads til andre elementer. Hængslets planmontering er et stilistisk princip, der udstråler minimalisme og involverer præcis teknologi og perfektion.

På denne måde muliggør det helt skjulte hængselsystem fra Simonswerk, at uafhængige døre kan flugte helt og dermed integreres i lokaler designet med lige linjer.

Når døren er lukket, forbliver den synlig med et usynligt hængselsystem.
Simonswerk hængsler tåler en belastning på op til 300 kg, som muliggør en åbningsvinkel på 180 grader og er ideel til brug på til indvendige døre af høj kvalitet og funktionelle kraftige døre.

Den brede vifte af farver og overflader muliggør en række anvendelsesmuligheder – de kan skræddersyes til ethvert koncept og beslaget kan helt glide i baggrunden, når døren lukkes.

Dørgreb
Arne Jacobsens designet dørgreb er det mest udbredte dørgreb til døre, da de tilbyder en balance mellem sikkerhed, funktionalitet, tidløshed og æstetik, der fungerer godt i de fleste hjem.

Inde for dørhåndtag er der et væld af forskellige designs og finish tilgængelige, med muligheder, der passer til enhver ejendomsstil.

Medmindre du ønsker, at hvert værelse skal være skræddersyet og planlægger at bruge en række unikke håndgreb overalt, vil du sandsynligvis sigte efter et niveau af ensartethed på tværs af boligen.

Det kan derfor være en hjælp at starte med at anskue dit projekt som en helhed og tænke over, hvor det kan være mest hensigtsmæssigt at bruge samme stil af dør og greb. Planlæg også, hvor du måske vil have noget lidt anderledes, men stadig i en matchende stil, og om der er områder, hvor et statement-håndgreb kan være nødvendigt.

Vi tilbyder at levere og montere alle typer håndgreb

Skriv til Ulrik hvis du har et spørgsmål eller du vil have et tilbud

Du er meget velkommen til at ringe, så vi kan tale sammen om dine ønsker eller skriv til Ulrik. Du bedes være specifik i forhold til ca. mål, overflader og design m.v. og vedhæft gerne billede eller tegning for inspiration