Bondehus vinduer

Vinduer til alle former for bygninger, nybyggeri, fredet ejendomme, erhverv

Vinduer

Pust liv i enhver fredet bygning, nybyggeri eller udskiftning af eksisterende vinduer.

Vi leverer skræddersyede trævinduer bygget til lang holdbarhed og nøjagtig den stil du ønsker dig. Ethvert vindue eventuelt med termoruder er omhyggeligt specialfremstillet af træ, så vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.
Alle vores skræddersyede trævinduer fås i eg eller fyrretræ og fås i enhver farve.

Vi kan tilbyde trævinduer i enkelt- eller termoruder, der spænder fra 4-10 mm enkeltruder og 16,20 eller 24 mm termoruder.

  • Vores glatte vinduer, der viser en klassisk blanding af dygtigt håndværk, ideelt egnet til traditionelt designede nybyggerier.
  • Vores bondehusvinduer inkorporerer moderne funktionalitet og enkelhed, perfekt til traditionelle eller moderne hjem.
  • Vores koblede vinduer er håndproduceret – en populær tilføjelse til danske ejendomme. Sidst men ikke mindst er to-, tre- eller firefags vinduer ekstremt alsidige og funktionelle, der giver mulighed for lettere vedligeholdelse, sikker ventilation og enestående ydeevne.

 

Der er stor forskel på ruder.

Der er mange forskelle mellem termoruder og tredobbelte ruder. For at sige det enkelt har termoruder to ruder, mens tredobbelte ruder har tre ruder. Hvis du ønsker at øge dit hjems energieffektivitet, så gør en ekstra glasrude en forskel. Mange huse i har termoruder som standard, men tredobbelte ruder giver flere fordele i form af energieffektivitet, støjreduktion og reduktion af kolde områder. Kompromiset for den ekstra glasplade er selve vinduets æstetik.

Den ekstra glasplade øger rammens vægt, og derfor kan den maksimale dimensionering begrænses. Hængselmekanismer skal også opskaleres for at understøtte den øgede vægt og kan ofte virke overkonstruerede og industrielle. En 24 mm termoruder kan give den rette balance mellem æstetik og ydeevne, velegnet til temperaturvariationer i Danmark. Den vigtige overvejelse er vinduets U- værdi som helhed, og en ramme af blødt træ vil isolere bedre end et UPVC- eller aluminiumsalternativ.

Hvad er friskluftventiler?

Friskluftventiler er et krav i henhold til bygningsreglementet, og de henviser til små ventilationsåbninger i kanten af dine vinduer. De er designet til at tillade små mængder luft at passere fra den ene side af vinduet til den anden, så du ikke behøver at åbne dit vindue helt for at lukke den friske luft ind. Derudover kan de små ventilationsåbninger hjælpe med at fjerne uønskede lugte i hjemmet og reducere kondens og skimmelvækst, der kan forårsage skader på dit interiør, og påvirke dit helbred. Vi anbefaler stærkt, at du selv aktiverer udluftningen i dit hus.

Hvordan vedligeholder jeg trævinduer?

Træ har meget lavere samlede vedligeholdelseskrav end andre på grund af materialets beskaffenhed. I gennemsnit behøver du kun at rense dine trævinduer to gange om året, hvorimod du med PVC-vinduer ser på at rense dem 4 gange om året – det hele hænger sammen!

Hvor længe holder trævinduer?

I gennemsnit kan trævinduer holde mellem 60 og 80 år, tænk nu på, hvor energieffektiv din ejendom vil være, samt hvad vinduet sparer på energiregningen. Der er en grund til, at trævinduer er det ultimative valg, når du udskifter dine eksisterende vinduer på grund af deres gennemsnitlige levetid.

Vinduer inde
vinduer inde
Vinduer inde
vinduer

Skriv til Ulrik hvis du har et spørgsmål eller du vil have et tilbud

Du er meget velkommen til at ringe, så vi kan tale sammen om dine ønsker eller skriv til Ulrik. Du bedes være specifik i forhold til ca. mål, overflader og design m.v. og vedhæft gerne billede eller tegning for inspiration