smukt billigende villa på Strandvejen, Rungsted Kyst.

I et komplekst byggeprojekt er samarbejdet mellem Dørsnedkeren og arkitekter afgørende for at skabe visionære løsninger uden kompromis.

Fra energieffektivitet til arkitektonisk skønhed, Dørsnedkeren bidrager med ekspertise og forståelse, der går ud over standarden. Ved at forstå arkitekternes designmæssige visioner og kundernes behov, sikrer Dørsnedkeren, at ethvert projekt opnår en tidløs og vellykket udførelse.

Gennem tæt samarbejde med nogle af landets førende arkitektfirmaer har Dørsnedkeren demonstreret sin forståelse for kompleksiteten i ethvert byggeprojekt, uanset størrelse eller sektor. Fra private æstetiske projekter til renoveringsprojekter af ejendomme, forpligter Dørsnedkeren sig til at levere den kvalitet og ekspertise, som arkitekterne og kunderne forventer.

Besøg vores hjemmeside for at se eksempler på vores arbejde under fanen projekter, hvor arkitektoniske visioner bliver realiseret i perfekt harmoni med omgivelserne.

Hos Dørsnedkeren er vores fokus på det stærke samarbejde med arkitekter og kunder, hvilket sikrer tilfredshed på alle niveauer. Vi taler det sprog, arkitekterne tegner, og vi leverer resultater, der gør en forskel.

Et godt samarbejde og en fleksibel produktion er et godt udgangspunkt. Læg dertil at alle vores valg træffes med miljøet for øje.

De gode håndværkstraditioner går aldrig af mode
Der kan være mange årsager til, at man skal eller ønsker at bevare en bygning. Den kan være fredet, bevaringsværdig eller andet arkitektonisk byggeri.
Under alle omstændigheder er vinduer og yderdøre de bygningselementer, der sætter størst individuelt præg på et byggeri, uanset om det drejer sig om privatboliger, beboelsesejendomme, kirker, slotte, institutioner eller erhvervsbyggeri. Her vil der ofte blive stillet krav til udformning og kvalitet ved udskiftning med nye elementer.
Ønsket om at føre en bygning tilbage til sin oprindelige arkitektur kan også være årsag til at udskifte vinduer og døre med specialfremstillede elementer. Dørsnedkeren samarbejder tæt med tømrer- og snedkerfirmaer, arkitekter og private samt offentlige bygherrer om at opnå det perfekte resultat.

Når eksisterende vinduer vurderes til at være klar til, at en udskiftning er påkrævet, leverer Dørsnedkeren flere typer koblede vinduer, der i stil er afpasset efter forskellige tidsperioder. Produktionen tilpasses i hvert tilfælde i samarbejde med arkitekt og bygherre.
Hos Dørsnedkeren er nogle opgaver mere udfordrende end andre, og kræver stor kreativitet og erfaring. Opgaver, hvor emnet skal være kopi af eksisterende, eller hvor der er buede vinduer med cylinderbuet glas, kræver hver gang stor fleksibilitet og erfaring i produktionen.

Det er et fælles ansvar at bevare vores byggekultur og arkitektur.
Derfor arbejder vi tæt sammen med tømrer, arkitekter og entreprenører, når ældre, bevaringsværdige eller fredede bygninger skal restaureres og moderniseres.
Vi vil også gerne arbejde sammen med dig, når ældre, bevaringsværdige eller fredede bygninger skal restaureres og moderniseres.

Vi har hverken standardmål eller basisvarer, men laver facadeelementer skræddersyet til den enkelte bygning. Vores døre produceres på specialmål. Antallet af ruder, tykkelsen på sprossen og den specifikke udskæring kan tilpasses efter behov. Facadedøre eller terrassedøre. Du kan vælge mellem dannebrogs- og bondehus vinduer med kittede sprosser. Har du brug for koblede rammer med buede elementer eller harlekinsprosser kan vi også lave en specialløsning sammen med dig.
Vores vinduer og døre bliver håndlavet af langsomt voksende fyrretræ fra Norden.