Dørsnedkeren

Det funktionelle, håndværket og designet skal hænge sammen

Dørsnedkeren

Jeg har i mange år beskæftiget mig i den danske og udenlandske tøjbranche. Det har lært mig om præcision og vigtigheden af godt og tidløst design.

Detaljerne er altafgørende.
For år siden startede jeg et byggeprojekt for mig og min familie, og fik der interessen for snedker- og tømmerhåndværket. Specielt omkring indendørs og udendørs detaljerne i husbyggeriet, hoveddøren, franske døre, vinduer, terrassedøre, gerigter, karme etc. Det fik mig til at indse, hvor vigtigt det er, at håndværket er udført med forståelse for design og funktionalitet.

Integreret design.
En smuk og æstetisk designet udvendig eller indvendig dør eller vindue med dertilhørende praktiske og smukke beslag er ikke dyrere, end det du kan købe på ’netto markedet’ i dag. Ikke, hvis man indregner holdbarhed. Snedkerhåndværket er afgørende for, at materialerne ikke slår sig, så de ikke forandrer sig over tid, og vil altid passe til det, de er produceret til. Håndtag og beslag skal være en integreret del af designet, så har man en fuldendt dør eller vindue.

Alle spørgsmål er gode.

Jeg svarer altid gerne på spørgsmål og guider. Ring og fortæl mig om dine ønsker og drømme.
Mobil: +45 22 20 36 55

Ulrik Kirchheiner - Dørsnedkeren

Skriv til Ulrik hvis du har et spørgsmål eller du vil have et tilbud

Du er meget velkommen til at ringe, så vi kan tale sammen om dine ønsker eller skriv til Ulrik. Du bedes være specifik i forhold til ca. mål, overflader og design m.v. og vedhæft gerne billede eller tegning for inspiration