Nye lejlighedsdøre og branddøre til ejendommen for boligforeningen, boligadministrationer og erhvervsudlejere

Branddøre

Klassificerede brand- og lyddøre er et komplekst produkt

Man hører ofte, at “en dør bare er en dør”, men intet kunne være mere galt, da klassificerede brand- og lyddøre er et komplekst produkt, der ofte skal opfylde mange forskellige klassificeringskrav og funktionskrav.

Vores ståldøre er designet og produceres med disse krav for øje, og skal samtidig holde i lang tid. I Danmark bruges døre, der forhindrer brandspredning i 30 minutter, 60 minutter, 90 minutter eller 120 minutter. Dørsnedkeren kan levere alle modellerne.

Branddøre

Certificeret BD 30 – 120 Indvendige døre Vores ståldøre er til indendørs brug med brand- og røggasklassificering. Det kan omfatte døre til lejligheder, sygehus plejehjem, hoteller, kontorer eller til hjemmets opbevarings- og teknik rum. Brandhæmmende sikkerhedsdøre bruges i mange forskellige sammenhænge for at skabe et mere sikkert og trygt miljø. Vores branddøre er blevet grundigt testet og godkendt i henhold til gældende lovgivning.

Dørbladet er 54 mm tykt og foldet om.

Materiale: 1 mm stålplade og mineraluldsisolering. Overfladebehandling: Pulverlakeret som standard med primer eller en af ​​vores standardfarver. Kan efter ønske males i enhver farve (RAL eller NCS) eller fremstilles af laminatplade.

Eksempler på tilvalgsmuligheder

Rudeudskæring, brudbeskyttelse, sparkeplade, ekstra lås, elektrisk endeplade, motorlås, mikrolås, rørføring, rammeoverførsel, holdemagnet, magnetisk kontakt, dørlukker, træk håndtag, trykknap, cylindertilbehør, tilbehør til nødevakuering, panik evakuering tilbehør, ventilationsgrill (ikke klassificeret) mm.

branddøre - åben

Opgangsdør – Indvendig dør

En stabil sikkerhedsdør til lejligheder.
Dørbladet er 54 mm tykt og foldet om. Materiale: 1 mm stålplade og mineraluldsisolering.
Rammen er lavet af 1,5 mm stålplade.
Facetteret eller lige egetræsbundstykke på rustfri plade.
Dørblade er lavet af lamineret metalplade eller pulverlakeret i RAL eller NCS farve, glans 30.
Rammen er som standard pulverlakeret i RAL eller NCS farve, glans 30. Døren er udstyret med en låseboks Assa 510 eller Assa 2500.
Et fabriksmonteret dørkighul og mekanisk dørklokke medfølger som standard.

Lyddæmpning:
28 dB: Samtale på normalt niveau kan høres og forstås.
33 dB: Samtale på normalt niveau er svag, men kan opsnappes.
38 dB: Samtale på normalt niveau er knap hørbar.
43 dB: Opkald kan ikke aflyttes, men råb og skrig høres svagt.
48 dB: Opkald kan ikke aflyttes, og råb og skrig kan ikke høres

Lydreduktion
Vores døre med lyddæmpning er testet hos RISE. Siden 2015 er der ikke længere lydklasser på døre, så lydisolering/lyddæmpning af døre indberettes nu med et lydreduktionstal, dB. I for eksempel lejligheder, kontorer, skoler, lagre og industrier kan det være rart at lukke støj ude.

Opgangsdøre til lejligheder

Lyddæmpning 38 dB er det mest almindelige valg, når du udskifter din gamle dør med en ny sikkerhedsdør. Lyddæmpning 43 dB anvendes hovedsageligt i miljøer, hvor der stilles højere støjkrav, fx i lejligheder med åben planløsning.

Klassifikationer
Døren kan fås med forskellige klassifikationer BD og dB. Størrelse, beslag og muligheder kan dog påvirke klassifikationen.

Følelsen af skoven lige op til kunderne

En ståldør er ikke altid nødvendig ligne en ståldør.

Uden thumbs-up om sikkerhed, bæredygtighed og brandegenskaber kan døren med ved hjælp af attraktive folier gives en dekorativt og hyggeligt indtryk.

Vores sortiment omfatter døre med egetræsfolier af forskellig karakter men også andre træsorter såsom mahogni, teak, birk og kirsebær. Døre med laminat er en fremragende alternativ i boligbyggerier men også kontorer, hoteller og offentlige miljøer. Kombiner gerne hvid folie på lågen indvendigt med træ folie på ydersiden.

Sammenlægning af lejligheder – hvordan blændes entredøre så alle brandkrav opfyldes?

SE MERE HER

Udskiftning til nye døre ind til lejlighederne betyder ofte en række fordele som f.eks. muligheden for et forbedret indeklima, minimering af træk hvilket reducerer varmeregning, øge sikkerhed mod indbrud og brandskader, samt minimere støj og lugt fra opgangsmiljøet.

Specielt sikkerhedsdøre til lejligheder og opgange bliver mere og mere eftertragtet. Dette kan være som hoveddør til selve opgangen eller som køkkendør og entredør til lejligheden.

Nogle af de ældre etagebyggerier er over årene blevet skæve og derfor kan det normalt være svært at finde en korrekt dør. Ved at vælge en dør hos Dørsnedkeren, vælger du samtidig muligheden for at få specielavet opgangsdørene med fyldninger og i farver der passer din smag.

Hos os får du en solid fremstillet brand- og lydståldør, der holder i mange årtier.

Kontakt os for yderligere information

Skriv til Ulrik hvis du har et spørgsmål eller du vil have et tilbud

Du er meget velkommen til at ringe, så vi kan tale sammen om dine ønsker eller skriv til Ulrik. Du bedes være specifik i forhold til ca. mål, overflader og design m.v. og vedhæft gerne billede eller tegning for inspiration